Охрид е најубавиот град на светот.

Вака ни пишува наша  сограѓанка која во моментов живее и работи во Прилеп. Со Ohridnews сум поблиску до Охрид, но ми недостига мојот град, вели охриѓанката во Прилеп.

Не ни остави име и презиме, но затоа ни испрати неколку нејзини омилени фотографии. Ги “крстивме“ носталгија. 


зајдисонце во Охрид…


…и уште еднаш