Дебатата околу изведувањето на пеналите дали играчот има предност пред голманот се уште траат, а голманот на Аугзбург направи нов трик со кој успеа да го одбрани пеналот. Марвин Хиц ископа околу белата точка, а токму тука се лизна Модесте и го промаши пеналот. Погледнете !

Ohridnews