Вчера за прв пат на македонски јазик беше објавена песната “Еден Ден (Како еден век)”, како дел од проектот „Waltz in Wires“ на Санел Ајрулоски, во соработка со продуцентот Бранислав Настоски и Јане Тодороски (Бас гитара).

Песната е издадена за независната издавачка куќа „Шарла“.

OhridNews