Младиот и талентиран модел од Охрид Ѓоко Сучкоски пред неколку недели ја изработи најновата фотосесија која импресионира.

И овојпат професионалната фото сесија Ѓоко ја изработи за агенцијата С.Н.О.Б. во која се забележува напредок во однос на претходните сесии.

Ѓоко е се’ попопуларен, а неговата фан страна на фејсбук од ден на ден има се повеќе фанови.

OhridNews