Навивачката група Рибари дефинитивно е препознатлив бренд на градот Охрид. Нивниот 30-годишен јубилеј зачинет со голема спектакуларна прослава во текот на целиот викенд е топ тема кај нас и во регионот. Денеска осамнаа нови спектакуларни моменти од роденденската прослава на Рибари кои одземаат здив, а кои ги овековечи Димитар Бирачоски.

До сега се објавени стотици ексклузивни фотогафрии и видеа а ние  ви презентираме нова доза од охриѓанецот Димитар Бирачоски.

Уживајте!

OhridNews

Видео и фото: Димитар Бирачоски