Во “Home center” на „Атва“ во Охрид повторни паѓаат цените на дел од производите. Акцијата трае до 10 август, информираат од “Home center”.

“Home center” на „Атва“ во Охрид ќе го најдете на добро познатата локација на ул. „Дејан Војвода“ бр. 2 во близина на ЕВН.

OhridNews