Парите од разводот Ирина би ги потрошила на „Топџиите“ од Лондон. Причина. „Поминав многу здодевни години со Роман. Како на стадионот, така и в кревет. Ми треба малку возбудување“.

Бившата сопруга на мултимилијардерот Абрамович на еден руски весник му открива како сака да потроши 300 милиони добиени од разводот:

„Сакам да го купам Арсенал за инает на бившиот маж !“


Иако од стадионот Емирати сеуште нема никаков одговор, англиските медиуми веќе сонуваат за супердерби – Челзи против Арсенал, Ирина против Роман, Абрамович vs. Абрамович…

С.К.