Охриѓани се во топ форма кога се работи за „освојување“ на добивки во македонските обложувалници. Овој пат  доаѓаат два маестрални погодени тикети во обложувалницата „Моцарт““ со вкупна добивка од 1 185 485 денари. На едниот тикет погодени се 6 натпревари ГГ3+ со уплата од 2 500 денари, додека на другиот погоден е систем 4/10 со знак ГГ1п&ГГ2п со уплата од 210 денари.

OhridNews