Актуелниот македонски шампион во бодибилдинг средна категорија, Гоце Мојсоски помеѓу згуснатиот распоред ќе најде време и повторно ќе биде дел од Атлетскиот викенд „Охрид трчаТ“, кој ќе се одржи на 3 јуни во Охрид.

Мојсоски за спортскиот хепенинг кој по втор пат ќе се одржии оваа година смета дека треба да биде голем поттик за младите и место за дружење, забава и рекреација и почнување на нови спортски и здрави навики.


Излезите и спортувајте !

OhridNews