Охрид има убавини, добри настани, успешни компании, уметници, спортисти, но и креативци кои на инвентивен начин ги пакуваат моментите во филмска магија која изгледа свежо, модерно, како да е излезена од моќните холивудски студија. Охридската продукција „Digital Box“ објави кратка креатива во која се поместени успешни охридски приказни, подигнувајќи ја уште повисоко летвичката на скалата на квалитетен адвертајзинг.

Секој кадар е приказна која создава доверба и квалитет. Секоја приказна е уникатна сама по себе. Погледнете ја приказната на „Digital Box“ и уживајте.

Охридска филмска магија по светски продукциски стандарди

Г.М.