EDM продуцентот и диџеј Nacho Nova од Охрид го издаде најновото парче “Оre Momce” преку холандската издавачка куќа Blasting Recordings. Песната е достапна на сите музички платформи: YouTube, Spotify, SoundCloud, Beatport, Apple Music, iTunes Store.

Наум Милошески или Nacho Nova вели дека  песната е фестивалска со македонско влијание. Инаку, насловната тема на видеото за песната ја симболизира Македонија и грбот на земјата.

Начо претходно е поддржан од звучни EDM артисти како Maurice West, Olly James, KEVU.

 

OhridNews