Вработените во Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ го расчистуваат теренот со вештачката трева кој е во склоп на Спортско рекреативниот центар.

ЈП „Билјанини Извори“ со потфатот почна да ги финализира подготовките за престојниот период кога многу фудбалски екипи од Македонија и соседните земји го одбираат Охрид како база одработување на зимските припреми.

Изминатиов период ЈП „Билјанини Извори“ во неколку акции ги исчисти паркинг местата со кои стопинисува и покажа голема општенствена одговорност.

OhridNews