Во кабаре клубот „Еспана“ викендов кој доаѓа, петок и сабота, во клуб Еспана наспапува „Перфект бенд“.

Забавата започнува во 22 часот, а ќе трае до 5 часот на утро.

Перфект бенд и Марија во Еспана.

OhridNews