Planet muscle е новотвотрен  боди бидинг и фитннес клуб во Охрид каде своето задоволство ќе можат да го најдат сите на кои животна девиза им е “во здраво тело здрав дух“.

Се отвори за Велигден, а се наоѓа на булеварот Туристичка, до поранешен Технометал. Во добро уреден и естетски осмилсен простор сместени се триесетина справи за вежбање. Покрај на стандардните, за прв пат, охриѓани ќе можат да вежбаат и на светски  популарните “хамери“ кои се сметаат за најбезбедни справи за вежбање.

Покрај боди-билдинг и фитнес програмата во “Planet muscle” постетителите ќе можат да најдат протеини и други здредтва за здрава исхрана.

Клубот ќе биде отворен седум дена во неделата. Има специјална програма за почетници, понапредни и професионалци, велат сопствениците Коле Баба и Кире.Опремата во клубот е потпишана од Баба кој ја промовираше новата линија справи за вежбање која деновиве се најде на македонскиот пазар.

Ако ова не ви е доволно како информација, за останатото ќе можете да прашарте во новоотворениот клуб “Planet muscle”.

Г. Момироски