Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 10:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „7ми Ноември“ и „Марко Нестороски“, информираат од ЈП Водовод Охрид.

Додаваат дека екипи на претпријатието се на терен до целосно завршување на санацијата.

OhridNews