Прекин во водоснабдувањето поради интервенција на водоводната мрежа на улицата „Гоце Делчев“ најавуваат од ЈП Водовод Охрид.

Денес од 09:30 до 11:30 часот без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ од пресекот со улицата „Бистрица“ до Здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици од населбата Далјан, велат од претпријатието.

OhridNews