Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф300 мм), денес од 09:00 часот, без вода се корисниците во населбата Црногорци, информираат од ЈП Водовод Охрид.

Додаваат дека екипи на претпријатието се на терен, до завршување со санацијата.

OhridNews