Прекин во водоснабдувањето кај дел од корисниците во Лагадин информираат од ЈП Водовод Охрид.

Поради настанат дефект – пукнат шибер со профил ф 5/4 , денес од 10:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на помал дел од населбата Лагадин, додаваат од претпријатието.

OhridNews