Поради интервенција на водоводната мрежа на ден 12.07.2018 година, четврток, ќе има прекин на водоснабдувањето на улицата „Кеј Македонија“ на потегот од улицата „АСНОМ“ до крстосницата со улицата „Јане Сандански“ и на дел од улицата „Партизанска“ до населбата Охридати.

Прекинот ке биде од 09:00 до 12:00 часот.

OhridNews