Прекин во водоснабдувањето поради санирање на дефекти најавуваат од ЈП Водовод Охрид кај корисниците на неколку улици.

Поради санирање на два поголеми дефекти, денес од 09:00 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците во с.Велгошти и на следните улици „Никола Карев”, „Галичица”, „Мирче Ацев” и дел од Бул.„Туристичка”, велат од претпријатието.

OhridNews