Денеска, 17 септември, во рамките на манифестацијата Летни уметнички ноќи на улица Самоилова (ЛУНУС) што се одржува во културно-информативниот центар „Култура 365“, ќе биде претставена стихозбирката „Жена“ од Катерина Грозданова.

Настанот започнува во 20.00 часот.

Грозданова е родена во Прилеп, а живее во Скопје. Автор е на неколку книги проза и поезија.

OhridNews