После денот одмор продолжуваат натпреварите на третото издание на меморијалниот турнир „Климент Колески“. На програмата има три мечеви, а возбудувањата ќе започнат во 20 часот.

Двојки:

20ч: Диба Трејд – Shilla Smoothies

21ч: Еко Шпар – Тамаро Маркети

22ч: Мистер И – Сатеска

OhridNews