Допадлив фудбал со 13 погодоци проследија гледачите вечерва на турнирот во мал фудбал „Петровден 2022“, што се игра во Мешеишта.

Резултати 30.06.2022

20:30 Исток Велмеј – Дебрца Експрес 1:5

21:30 Скај Дрини – Сатеска 0:4

22:30 СРЦ Бела Каса – АСП ПАК 1:2

Натпреварите по групи продолжуваат денеска со нови тре средби во кои се среќаваат:

20:30 Бате – Жиле – Лама

21:30 Книжарница Клио – Пекара Лихнида

22:30 Мешеишта – Кафе бар 9

Г.М.