Со цел да им излезе во пресрет на граѓаните во ситуација на вонредна состојба, Виа Фарм Аптеки започнаа со продажба на отц производи со безбедна и навремена достава до врата.

Нарачката може да се направи онлајн на веб страницата: www.viafarm.mk или на телефонот 046/288-228, информираат Аптеки „Виа Фарм“.

Доставата на отц производи од нашиот асортиман, ќе биде бесплатна во промотивниот период  во Охрид до 30.04.2020, во согласност со политиката на фер однос. Плаќањето се врши на врата при достава на нарачаните производи. – објаснуваат од Аптеки „Виа Фарм“.

Нарачки и достава, ќе се вршат секој работен ден од понеделник до петок од 10:00 до 20:00 часот, а во сабота од 08:00 до 14:00 часот, соопштуваат Виа Фарм Аптеки

OhridNews