на 18 и 19 октомври, на терените од СРЦ „Билјанини Извори“ ќе се одржи првиот Меѓународен турнир во фудбал „Охридски Бисери“ за генерација 2008/09 и 2010 година.

На турнирот ќе учествуваат 10 фудбалски екипи од Македонија, Хрватска и Црна Гора а најзвучно име е составот на Динамо Загреб. Турнирот ќе започне утре во 9 часот и 30 минути а во 9 ќе биде свечената церомонија.

Од ЈП „Билјанини Извори“ ги повикуваат сите фудбалски фанови да се придружат и да ги бодрат учесниците на Меѓународниот турнир „Охридски Бисери“

OhridNews