Три победи на „гостите“ и една на „домаќините“ е исходот од четирите натпревари кои синоќа се одиграа на меморијалниот турнир „Климент Колески“. Честа на „домаќините“ ја одбрани екипата на Доктор Баткоски, а на „гостински“ победи се радуваа тимовите на Казино Мактрикс, Вики Транс и Ла Тераса и Фаланга Волино.

Резултати:

Арсенал Охрид – Казино Мактрикс 1-2

AV Carriers – В.Транс и Ла Тараса 1-4

Др. Баткоски – АСП Пак 3-0

Орданиција Сити Дентал – Фаланга Волино 1-5

Двојки:

20ч: Златара Бонасера и Адвокатска канцеларија Шајн – Фер Плеј Аматери

21ч: Диба Трејд – Златара Бонасера и Адвокатска канцеларија Шајн

22ч: Жито Леб – Хаак

23ч: Хотел Нова Ривиера – Тамаро Маркети

OhridNews