Љубителите на фудбалот имаа вистински причини за уживање на Празничниот турнир во мал фудбал „Охрид 2020“, откако стрелците постигнаа вкупно 30 погодоци на четирите одиграни натпревари. Во ефикасната вечер три бодови запишаа Авенуе, Фаланга, Стационе и Инекс Олгица и Спа.

Денес и утре се слободни денови на турнирот, а натпреварите почнуваат на 15 јануари.

Резултати: 

Авенуе – Волино 10-2

Хотел Ривиера – Фаланга 0-2

Стационе – Ајдиноски Инжињеринг 9-2

Инекс Олгица и Спа – Санитарија Грини 4-1

OhridNews