Вториот натпреварувачки ден на турнирот во мал фудбал „Драслајца 2019“ понуди нова доза на голови и возбудувања.

Еуро Стил со убедливи 11-0 славеше против Вел Кик, Плажа Лагуна со 9-3 победи над Искра, додека Златара Ерол со тесни 2-0 беше подобар од Дисконт Коска.

Резултати: 

Плажа Лагуна – Искра 9-3

Вел Кик – Еуро Стил 0-11

Златара Ерол – Дисконт Коска 2-0

Двојки:

20:30ч Сатеска – Искра Јуниор

21:30ч Кафе бар Госип – Драслајца Јуниор

22:30ч Клин Тим – Кафе бар Деветка

OhridNews