Екипите на Електро Промет, Златара Бени и Ерол и Еуро Стил прокнижија три бодови на табелата во фазата по групи совладувајќи ги Др Баткоски (3-2), Хотел Престол (4-0) односно Арсенал Охрид (7-0). Вечерва на програмата има три натпревари.

Резултати:

Електро Промет – Др Баткоски 3-2

Златара Бени и Ерол – Хотел Престол 4-0

Еуро Стил – Арсенал Охрид 7-0

Двојки:

21ч Санитарија Грини – Хотел Престол

22ч Фризерско студио Армани – Фаланга Волино

23ч Арсенал Охрид – Александар Фудбал

OhridNews