Продолжува реализацијата на програмата за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Денеска се асфалтира во село Рача. Подеднакво се грижиме за секој дел од територијата на Општина Охрид, вели Пецаков.

Вчера беа спроведени активности за асфалтирање во село Трпејца, додека претходните денови во населба Исток и село Елшани.

OhridNews