Секоја година козметичката индустрија се повеќе напредува па така денес постојтат BB и CC кремови, руменило кое се прилагодува на пигментот на вашата кожа и кремови кои ги исполнуваат брчките за само неколку секунди.


Сепак некои “клучни” козметички производи сеуште имаат иритантни мани, па многу жени со нетрпение го очекуваат појавувањето на следните шест прозиводи:

1.Водоотпорна маскара која лесно се вади 

2.Хранлив крем против брчки кој не ја “мрси” кожата

3.Мат пудра која навистина матира

4.Сјај кој ги зголемува усните без лошите последици како пецкање и
затегнување

5.Мат кармин кој не ги суши вашите усни

6.Ефикасно средство за отстранување на бојата за коса од кожата