Џез Ин Охрид во недела (04.02.2018) е епицентар на стенд ап комедијата. Специјални гости се ѕвездит на „standup.rs“: Ана Златановиќ и Никола Силиќ.

Домаќин на шоуто е Никола Тодороски. 

Карти по цена од 200 денари во ограничен број,  може да се купат во Мјузик шоп ЗЗ Топ, или да се резервираат на 075 283 066 од 11.00-15.00 часот.

Шоуто почнува во 21 часот.

OhridNews