Старата нова година вечерва традиционално ќе биде дочекана во х.„ Силекс“ со богато василичарско мени.

Гостите ќе ги забавува Милован Секулоски и групата „Носталгија“.

Забавата почнува во 20 часот.


„Силекс“ подготвен за традиционален дочек на Стара нова година- Василица

OhridNews