Со четири победи на четири натпревари за „домаќините“ стартуваше втората фаза на турнирот во мал фудбал „Велгошти 2013“.

Резултати :

20:00 Фембрио Велестово – Немо (3) 3-2;
21:00 Жито Леб – Кота 94; 1-0;
22:00 Асп Пак – Компани Филип; 3-1;
22:00 Вис Пој – Илинден 5-0

Денес играат :

19:30 Мелбурн Македонија – Боксерски клуб Охрид
20:30 Мото сервис Палик – Ремис
21:30 Немо 3 – Мајсторче
22:15 Асп Пак – Лакочереј
23:00 Спортко Немо – Ејс Американ Транспорт

Мх.П.