„Посветено на жената што го стави УЈП на колена“- пишува на почетокот од видеото на познатиот стендап комичар Никола Тодороски „Танга од Тифани“. Спотот всушност е пародија на актуелните случувања кај нас поврзани со неодамна завршениот судски процес за даночно затајување на позната новинарка.

OhridNews