Еден од најдобрите и најпознати светски вокали Стинг, во октомври гостува во Македонија. Тој ќе одржи концерт во арената „Борис Трајковски“ на 15-ти октомври, најави „Авалон“ продукција.

Специјален гостин на концертот ќе биде Џо Самер.

Картите за концертот наскоро че бидат пуштени во продажба.


Стинг доаѓа во Македонија