Страотни сцени го одбележаа мечот меѓу Гама и Бразилијенс кој заврши со тепачка меѓу играчите, а потоа и навивачите. Прво правдата за еден пожесток старт играчите ја делеа со тупаници, а атмосферата се подгреа кога еден навивач слезе на теренот и вееше украдено знаме од противникот. Погледнете !

OhridNews