Брендот „Cuba Libre“ кој е синоним за одлична забава, за продолжениот празничен викенд подготви извонредно богата програма.

По магичното попладне, на плажата „Cuba Libre“, вечерва, 7-ми април, настапува “BandOff”.

Забавата започнува во 22.30 часот.

Во клубот „Havana Cuba Libre“ вечерва, 7-ми април, настапува Dj Andrej Gjosev – house & hits.

Супер забавaтa во продолжениот празничен викенд на 8-ми април, недела, во „Cuba Libre beach & bar“ ќе биде заокружена со настап на Ѓоко Танески и неговиот бенд од 22.30 часот, додека во клубот „Havana“, утре вечер, за забавата ќе се погрижи Dj Gec – house & hits.

За овие и другите настани од забавата и културата редовно информирајте се во рубриката „Што, Кога, Каде“ на нашиот портал.

OhridNews