И оваа година хотелот „Силекс“, традиционално организира дочек на Старта Нова година – Василица.

Хотелот понуди празнично мени, а за забавата ќе се погрижат Ирена Спасовска и „Селект бенд“.

Годинава Василица се паѓа во петок, причина повеќе за добро празнично опуштање во автентичен василичарски амбиент, порачуваат од хотелот „Силекс“.


Традиционален дочек на Василица во Хотел „Силекс“