Викендов во Бизнис лигата организирана од Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ ќе се одигра третата рунда во фазата по групи. Мечевите од третата рунда започнуваат во сабота од 14 часот, а ќе комплетираат во недела.

Двојки:

Сабота: АСП Пак – Хотел Метропол (14ч), Жито Леб – ЈП Проаква (15ч)

Недела: ЈП Комуналец – ЈП Нискоградба (13ч), ЛТХ Леарница – Општина Охрид (14ч), Еко Шпар – Костал (15ч).

Табела:

Група А: Жито Леб 4, АСП Пак 3, ЈП Проаква 3, Хотел Метропол 1, Градски Пазар 0.

Група Б: ЈП Комуналец 4, Костал 4, Општина Охрид 3, Еко Шпар 3, ЛТХ Леарница 2, ЈП Нискоградба 0.

OhridNews