Цепелинот во режија на Рос Кенет и Емир Зимиќ во третиот квартал ја најави убедливата победа на АВ Охрид во дуелот со Фени Индустри (79-63). И двајцата кошаркари имаа забележителен учинок, но цепелинот ги собра воздишките и аплаузите во „Билјанини Извори“. Уживајте !

Прва лига: „Галебите“ го растурија Фени Индустри (видео+фото)

OhridNews