Вториот дел од кабаре шоуто “Two mothers brothers”, во сабота, 18-ти март, повторно пред охридската публика во подрумската сцена на Народниот Театар од Охрид.

Почетокот на кабарето е во 20:00 часот, а билети по цена од 150 денари можете да набавите во музичката продавница Зи Зи Топ.

Цената на билетите на денот на шоуто (сабота) ќе бидат 200 денари.

OhridNews