Фудбалерите на Охрид денес со убедлива победа го завршија и последниот контролен натпревар за овој припремен период против екипата на Новаци постигнувајќи резултат од 3:0.

Стрелци на головите за екипата беа Емил Скоко, Филип Димоски и Давид Карамачоски.

Во сите одиграни пријателски натпревари фудбалерите на ГФК Охрид Лихнидос постигнаа позитивни резултатите.

OhridNews