Почитувани

     Оваа рубрика ја  отворивме токму за вас. Тука ке бидат објавувани Ваши писма, ставови, реакции, иницијативи…  

     Доколку имате сторија, фотографии од интересни случки или настани, истите можете да ни ги испратите, а доколку тие ги исполнуваат стандардите за да бидат објавени ке ни причинува  задоволство истите да ги објавиме.

Испратете Ваше писмо

Од редакцијата на
 Ohridnews.com