2021-07-09 21:00 - 2021-07-10 01:00

Овој петок, во највеселото градско кафуле „La Fabrique“, е резервиран за староградска музика со реномираниот музички состав „Билјана“, кој ја негува убавата охридска и македонска песна.

Настанот почнува во 21 часот.

За настапот на ансамбл „Билјана“, ќе биде актуелна големата промотивна акција која важи и за натпреварите од Европското првенство во фудбал кое во „La Fabrique“ се следи како на стадион.

Настанот ќе се одржи според здравствените протоколи.

OhridNews