Песната „Вегас“ е втора „трака“ на младиот охриѓанецот Кристијан Танески. Тој истакнува дека текстот за оваа песна и за претходната ги напишал сам, а во негова режија се спотовите и монтажата. Вокалите за песната „Вегас“ се снимани и обработени во студиото на Стефан Николоски – SN, а спотот го снимаа Александар Велјаноски и Марио Јовановски. Уживајте!

Песната „Вегас“ од Кристијан Танески.

OhridNews