Познати спортски имиња ја раскажуваат фудбалската приказна на Охрид, која започна во далечната 1921 година.

Целиот документарен филм „100 години фудбал во Охрид“, што го изработи OhridNews, премиерно ќе биде прикажан на 11 февруари во Центарот за култура “Григор Прличев“ со почеток во 19 часот.

Влез слободен!

Документарниот филм „100 години фудбал во Охрид“ наскоро на големото платно

OhridNews