Улично куче кое мештаните во Подгорица, Црна Гора, го викале Медо, спаси девојка од крадец. Имено крадецот се обидел сред бел ден да нападне девојка, но тогаш уследи реакција на бездомното куче кое го збуни напаѓачот.

OhridNews