Познатиот актер и стендап комичар Никола Тодороски деновиве го промовира видео записот за урнебесната пародија „Движење, движење“, која претставува своевидна критика на актуелните случувања во македонсоото општество.

За што станува збор, погледнете го видеото:

OhridNews