Распалени факли, развиорени знамиња, песна и силни емоции. Ваква беше атмосферата во омиленото собиралиште на љубителите на фудбалот и спортот, „La Fabrique“, на снимањето на видео спотот за Европското првенство во фудбал, што го реализираше OhridNews.

Атмосферата во „La Fabriok“ за ЕП во ништо не се разликува од таа на стадионите ширум Европа, а извонредната понудата е мотив повеќе да бидете таму со омиленото друштво.

Едноставно, следењето на Европското првенство во La Fabrik е како на стадион!

OhridNews